Vrijwilligers

Waardevol en onmisbaar

Mensen die op Hillig Meer afscheid hebben genomen van een dierbare, blijven zich vaak verbonden voelen met de natuurbegraafplaats. We merken dat zij verdieping in die verbinding zoeken en graag anderen willen helpen en steunen. Ook van mensen die zelf een plek hebben gereserveerd, horen we dat ze het fijn vinden om bij de natuurbegraafplaats betrokken te zijn.

We krijgen dan ook geregeld de vraag of het mogelijk is om op één of andere manier actief te zijn op Hillig Meer, bijvoorbeeld door te helpen tijdens een uitvaart, door een grafbezoek per e-car mogelijk te maken en door mee te helpen op speciale dagen zoals de Inspiratiedag of de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden.

De inzet van vrijwilligers stellen we zeer op prijs; deze mensen zijn waardevol en onmisbaar. Tijdens de werkzaamheden bent u onderdeel van het team van Hillig Meer en wordt u op deskundige wijze begeleid.

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van vrijwilligers? Jan Kragt en Anneke Robberegt vertellen u waarom zij geregeld bij Hillig Meer actief zijn.

Aanmelden als vrijwilliger?

Spreekt dit u aan? Wilt u meer weten of bent u er al uit? Bel ons via 0592 260 944. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@hilligmeer.nl.
Tot ziens als vrijwilliger op Hillig Meer!

Over Hillig MeerEen eeuwigdurende rustplaats in de Drentse natuur

Lees meer over Hillig Meer Vraag een brochure aan