Vrienden van Hillig Meer

Wilt u graag bijdragen aan het behoud van de natuur op Hillig Meer? Of wilt u zich als nabestaande gewoon verbonden blijven voelen met de begraafplaats? Word dan ‘Vriend van Hillig Meer’.

De Vrienden van Hillig Meer ondersteunen de natuur op de begraafplaats en landgoed Heidehof. Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal 25 euro bent u al Vriend van Hillig Meer en helpt u mee de natuur op de begraafplaats te behouden voor toekomstige generaties. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en sturen u jaarlijks een verslag van het natuurbeheer. Uiteraard bent u als Vriend van Hillig Meer ook van harte welkom om vrijwilligerswerk te doen op en rond de begraafplaats.

In december 2017 is Heidehof gestart met een project ter bevordering van de biodiversiteit. De bijdrage van de Vrienden wordt hiervoor aangewend. 

Uw donatie als Vriend van Hillig Meer komt terecht bij Stichting Heidehof. Deze stichting is verantwoordelijk voor het natuurbeheer op Landgoed Heidehof en de natuurbegraafplaats. De stichting is een ANBI; een Algemeen Nut Beogende Instelling, waardoor giften belastingvrij zijn.

Vriend worden?

Hillig Meer maakt graag vrienden. Mogen we u ook als Vriend verwelkomen? Stuur dan een e-mail naar info@hilligmeer.nl met uw persoonsgegevens en het bedrag dat u jaarlijks wenst bij te dragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen via 0592 260944. Ook voor al uw vragen.