Agenda

zondag 02 april 2023

Rondleiding 2 april

Wilt u eens kennismaken met Hillig Meer door middel van een wandeling? Voelt u zich van harte welkom. Elke eerste en derde zondag van de maand om 11.00 uur organiseren wij een wandeling onder leiding van een gids. Kom genieten van de natuur die die in april zo prachtig en beloftevol is. Wat zou het fijn zijn als u zich via het formulier aanmeldt. We starten vanuit het ontvangsthuis. Houdt u rekening met stevig schoeisel? Tot zondag 16 april.
Lees verder

zondag 16 april 2023

Rondwandeling 16 april

Kom onder leiding van een gids wandelen op Hillig Meer. Dat kan elke eerste en derde zondag van de maand, om 11.00 uur. We starten vanaf ons ontvangsthuis. Tijden de wandeling genieten we van het uitzicht en de bijzondere plekken en ondertussen vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers. Na afloop eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen
Lees verder

zondag 07 mei 2023

Rondwandeling 7 mei

Het is lente en de natuur is prachtig. Een mooie manier om Hillig Meer en haar doelstellingen te leren kennen is via een groepsrondleiding onder leiding van een gids. Onderweg vertelt de gids u graag over de historie van Landgoed Heidehof en over natuurbegraven. Al wandelend in de natuur maakt u kennis met de verschillende delen van de natuurbegraafplaats. Er is natuurlijk tijd om vragen te stellen, tijdens en na afloop van de wandeling. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen. Wandelt u mee? Wilt u zich dan aanmelden via het formulier?
Lees verder