Nieuws

Nieuw ontvangsthuis

Aan het eind van dit jaar verwachten we dat het nieuwe ontvangsthuis op Hillig Meer, aan de andere kant van de Provincialeweg, gereed is om onze eerste bezoekers te ontvangen.
Lees verder

Een plek op Hillig Meer

'Eigenlijk was alles in kannen en kruiken', Ton en Magda wisten wat ze wilden na hun overlijden. Tot ze kennismaakten met Natuurbegraafplaats Hillig Meer.
Lees verder

Herdenking Franse parachutist

Ieder jaar, rond 8 april, herdenken wij op Landgoed Heidehof sergeant Lesne en alle anderen die hebben gestreden voor onze vrijheid. 
Lees verder

Terug naar mijn roots

Henny Greven, relatiebeheerder, stelt zich graag aan u voor en vertelt over haar achtergrond en wat ze mooi vindt aan werken op Hillig Meer.
Lees verder

Ontwikkelingen ontvangsthuis

Het komende jaar zal het nieuwe ontvangsthuis op Hillig Meer aan de andere kant van de Provincialeweg worden gebouwd.
Lees verder

Natuur en begraven

Op Natuurbegraafplaats Hillig Meer begraven wij in harmonie met de natuur. Alles wat wij doen, is erop gericht om de natuur te beheren en te beschermen.
Lees verder

Zonneprint kalender

Afgelopen zomer ontwierp Geeske Meems een prachtige zonneprint kalender. Een kalender met afdrukken uit de natuur van Hillig Meer.
Lees verder

Dolf van der Weij

Op 27 november is Dolf van der Weij, een van de oprichters van Natuurbegraafplaats Hillig Meer, overleden. Dolf zal voor altijd in onze gedachten blijven.
Lees verder

Netwerkbijeenkomst

Duurzaam begraven. 21 November organiseren wij een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de uitvaartbranche.
Lees verder

Over Hillig MeerEen eeuwigdurende rustplaats in de Drentse natuur

Lees meer over Hillig Meer Vraag een brochure aan