Nieuws

Rituele plantentuin – Hazelaar

De hazelaar is geliefd bij velen, onder andere vanwege zijn symbolische waarde. Vroeger geloofde men zelfs in zijn magische krachten...
Lees verder

Maak kennis met: Lotte den Boer

Het is best bijzonder als je op relatief jonge leeftijd in de uitvaartbranche gaat werken. Zij vertelt hier meer over.
Lees verder

Natuur in uw tuin – winter

De winter, planten zijn in rust. Marlies Duran werkt regelmatig in de tuinen op Hillig Meer en vertelt u over wat u thuis in de tuin kan doen.
Lees verder

Een terugblik op 2021

Er gebeurt veel op Hillig Meer. We maken hier veel mee, daarom hebben we een aantal gebeurtenissen op rij gezet om u een beeld te geven van een jaar Hillig Meer. 
Lees verder

Wintervogels op Hillig Meer

Op Hillig Meer is het zeker niet stil in de winter, er zijn veel verschillende vogels te vinden. Heeft u deze wintervogels al eens gezien?
Lees verder

Aangepaste openingstijden

Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Dit houdt in dat het ontvangsthuis en het vogelhuis dicht is. U bent welkom om vrij te wandelen.
Lees verder

Maatregelen Corona-virus

Hoewel veel mogelijk is, blijft het Corona-virus ons beïnvloeden. Hier leest u welke maatregelen wij hebben moeten nemen om bezoek mogelijk te maken.
Lees verder

Een fijne kerst en 2022

Wij wensen u mooie feestdagen, samen met geliefden of op afstand en hopen dat u warme en waardevolle herinneringen kan maken. 
Lees verder

Hillig Meer in BinnensteBuiten

In Televisieprogramma BinnensteBuiten vertellen oprichters Dolf en Annetje over hun doelstellingen en nabestaande Maartje over haar ervaring op Hillig Meer.
Lees verder

Over Hillig MeerEen eeuwigdurende rustplaats in de Drentse natuur

Lees meer over Hillig Meer Vraag een brochure aan