Bij ons werken

Werken op een Natuurbegraafplaats

Werken op een natuurbegraafplaats betekent werken met (meer)waarde. Vanuit empathie, passie en betrokkenheid luisteren wij naar onze omgeving, vertellen wij ons verhaal en begeleiden we mensen bij het uitzoeken van een laatste rustplek. We bieden mensen ruimte voor afscheid nemen, verwerken en gedenken waarbij respect voor de natuur voorop staat. En dit alles in een fijne en warme omgeving. Hier werken wij aan de verbinding tussen natuur en mens.

Momenteel zijn wij voor Natuurbegraafplaats Hillig Meer op zoek naar een PR-coördinator.

In deze functie werk je aan de communicatie, de positionering en het imago van ons unieke natuurgebied. Je bent proactief, ondernemend en een organisatietalent. Met een uitstekende pen weet je de juiste tone of voice te bepalen en past het bij jou om een netwerk met stakeholders, ambassadeurs en contacten op te bouwen. Daarnaast werk je ook mee als relatiebeheerder en begeleid je mensen bij het uitzoeken van een laatste rustplek of tijdens een uitvaart. Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar. Benieuwd naar de gehele inhoud van de vacature? Bekijk deze hier.

Voor Natuurbegraafplaatsen van Waarde zijn we op zoek naar een Coördinator Natuurbeheer.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van de natuurbeheerders op onze locaties. Je coördineert de uitvoering van de natuurbeheerplannen van alle locaties. Daarnaast vorm je je eigen visie over de natuur-gebieden en lever je een bijdrage aan de uitvoering van natuurinrichting- en beheerprojecten. Natuur is jouw passie en je kunt jouw kennis en vaardigheden met veel enthousiasme overbrengen. Bekijk hier de gehele vacature.

Vrijwilligers

Het is ook mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

Als je een open sollicitatie wil sturen, dan kun je een e-mail met CV sturen naar sollicitatie@navawa.nl

Over Hillig MeerEen eeuwigdurende rustplaats in de Drentse natuur

Lees meer over Hillig Meer Vraag een brochure aan