Afscheidsceremonie

U heeft op Natuurbegraafplaats Hillig Meer veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Voorafgaand aan de begrafenis op Hillig Meer kunt u een ceremonie houden in het huislijke Ontvangsthuis of in de karakteristieke Boskapel in de openlucht.

Plechtigheid, condoleance of combinatie in het Ontvangsthuis

Plechtigheid (ongeveer anderhalf uur)                           €430,00
Condoleance (ongeveer twee uur)                                    €375,00
Condoleance + plechtigheid (vier uur)                            €690,00

Of in de Boskapel

Plechtigheid (ongeveer anderhalf uur)                            €295,00
Condoleance (ongeveer twee uur)                                     €230,00
Condoleance + plechtigheid (vier uur)                             €430,00

  • Bij catering in de Boskapel geldt een opslag van 25%

Ontvangsthuis of Boskapel    

Bijeenkomst in de BoskapelDe Boskapel ligt op een prachtige plek op de grens van het oude en het nieuwe bos. Oude Douglassparren omringen de houten banken. Hier is zitgelegenheid voor 130 personen. Grotere groepen zijn welkom.

Het ontvangsthuis is duurzaam gebouwd van Europees hout en biedt een prachtig uitzicht op de natuur van Heidehof. Bovendien heeft het een onovertroffen akoestiek. Het ontvangsthuis heeft een huiselijke sfeer en biedt ruimte aan groepen tot 75 personen. Aan het gebruik van het ontvangsthuis of de Boskapel zijn kosten verbonden.

Catering

Zowel in het ontvangsthuis als bij de Boskapel is het mogelijk om catering te verzorgen.

De ceremonie elders houden

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren. Op Hillig Meer heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.

Opbaren

Af en toe krijgen we de vraag of een opbaring op Hillig Meer mogelijk is. Dat is momenteel niet het geval. We hebben niet de ruimte om dit op een goede manier te faciliteren. Als u op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een opbaring, dan kunt u wel contact met ons opnemen. We verwijzen u graag door.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Natuur op Hillig Meer