Programma Inspiratiedag 2024

Programma inspiratiedag 9 juni 2024

InspiratiedagVoor de inspiratiedag ‘natuurvriendelijke begraven’ op Hillig Meer hebben we voor u een gevarieerd programma opgesteld.

  • Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om onze inspiratiedag te bezoeken
  • Vanuit onze prachtige boskapel vertrekken doorlopend inspirerende wandelingen over de natuurbegraafplaats
  • Bent u slecht ter been, dan kunt u zich aanmelden via info@hilligmeer.nl voor een rondleiding met e-car. De rondleidingen met e-car starten om 11.30 uur en om 14.30 uur.
  • Er vindt op deze dag ook een ‘demonstratie begraving’ plaats om te ervaren hoe het kan zijn om een uitvaart mee te maken op Hillig Meer. Deze demonstratie begraving start om 13.00 uur vanuit onze boskapel.
  • Op deze dag kunt u zich ook laten inspireren door standhouders die met hun producten en/of diensten inspelen op het natuurlijke karakter van de natuurbegraafplaats. Zij vertellen graag over de mogelijkheden en u kunt er ook kennismaken met een aantal uitvaartleiders. Een overzicht van de standhouders is hier te vinden.

Aanmelden inspiratiedag

Door middel van onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn tijdens de inspiratiedag. Dit is niet verplicht, maar we stellen het wel op prijs. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van het aantal mensen dat we kunnen verwachten.

Aanmelden Inspiratiedag 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden