Inspiratiedag 9 juni 2024

Inspiratiedag Hillig Meer | 11.00 – 16.00 uur

Natuurbegraafplaats Hillig Meer bevindt zich in een prachtig natuurgebied waar de verbinding tussen mens en natuur centraal staat. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar natuurbegraven op Hillig Meer, de natuur op de natuurbegraafplaats en de geschiedenis van het gebied, organiseren wij op zondag 9 juni een inspiratiedag. Het thema van de inspiratiedag is ‘natuurvriendelijk begraven’.

We nemen u aan de hand van diverse inspiratiewandelingen graag mee over de natuurbegraafplaats. Tijdens deze wandelingen is er alle ruimte om informatie te verkrijgen en vragen te stellen.

Op deze dag kunt u zich ook laten inspireren door standhouders die met hun producten en/of diensten inspelen op het natuurlijke karakter van de natuurbegraafplaats. Zij vertellen graag over de mogelijkheden en u kunt er ook kennismaken met een aantal uitvaartleiders.

Praktische informatie

  • Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om onze inspiratiedag te bezoeken
  • Vanuit onze prachtige boskapel vertrekken op diverse tijden inspirerende wandelingen over de natuurbegraafplaats
  • Bent u slecht ter been, dan kunt u zich aanmelden via info@hilligmeer.nl voor een rondleiding met e-car. De rondleidingen met e-car starten om 11.30 uur en om 14.30 uur.
  • Er vindt op deze dag ook een ‘demonstratie begraving’ plaats om te ervaren hoe het kan zijn om een uitvaart mee te maken op Hillig Meer. Deze demonstratie begraving start om 13.00 uur vanuit onze boskapel.

Voor een uitgebreider programma verwijzen we u graag naar de pagina Programma. Een overzicht van de standhouders vindt u hier.

Aanmelden inspiratiedag

Door middel van onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn tijdens de inspiratiedag. Dit is niet verplicht, maar we stellen het wel op prijs. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van het aantal mensen dat we kunnen verwachten.

Aanmelden Inspiratiedag 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden