Vrijwilligers bij Hillig Meer

IMG_0696We krijgen regelmatig de vraag van mensen die een plek hebben gereserveerd of hun naaste hebben begraven op Hillig Meer of het mogelijk is om op één of andere manier een steentje bij te dragen. Iets extra’s doen op of rond de natuurbegraafplaats door te helpen tijdens een uitvaart of door in het bos mee te helpen.

We vinden het geweldig dat u ons wilt helpen en willen dat graag mogelijk maken. U kunt ons vanaf heden op diverse manieren als vrijwilliger helpen. Bijvoorbeeld door een rol te spelen bij de ontvangst en begeleiding van gasten tijdens een uitvaart of door mee te helpen op speciale dagen zoals de Inspiratiedag of de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst.

Ook kunt u ons helpen met het beheren van de natuur op de begraafplaats en Landgoed Heidehof. Het onderhouden van graven is in tegenstelling tot bij een reguliere begraafplaats niet nodig, omdat een graf op Hillig Meer na de begrafenis weer opgenomen wordt door de natuur. Meehelpen met het algehele beheer van het natuurgebied is wel mogelijk.

Uiteraard is dit vrijwilligers werk vrijblijvend en wordt u deskundig begeleid door het team van Hillig Meer. Lees meer over meehelpen als vrijwilliger op Hillig Meer.

Vrienden van Hillig Meer

Naast de vrijwilligerswerkzaamheden is het ook mogelijk om de natuur op Hillig Meer te ondersteunen door Vriend van Hillig Meer te worden. Voor een jaarlijkse bijdrage van 25 euro bent u al Vriend, en steunt u ons in het behoud van de natuur op Hillig Meer voor toekomstige generaties.

Meer weten of aanmelden?

Wilt u meer weten, Vriend van Hillig Meer worden of u als vrijwilliger aanmelden? Bel ons via 0592 260944, stuur ons een e-mail of meldt u aan via het contactformulier. U bent van harte welkom!

Lees de andere berichten uit de zomernieuwsbrief 2014 >>

Geplaatst in Alle berichtenTagged ,