Oproep: vrijwilligers gezocht!

Sinds enige jaren helpen vrijwilligers mee op Hillig Meer. We willen het team vrijwilligers graag uitbreiden. Voor onderstaande werkzaamheden zoeken we vrijwilligers.

Ondersteunen bij uitvaarten
Een betekenisvolle, passende afscheidsceremonie is een belangrijk begin van het rouwproces. Onze vrijwilligers spelen ook een rol bij uitvaarten op Hillig meer. Vrijwilligers ontvangen en begeleiden gasten. Ook worden er vrijwilligers ingezet voor het besturen van de elektrische wagen. Zo kunnen ook gasten voor wie een boswandeling niet is weggelegd, de uitvaart bijwonen.  

Pendeldienst grafbezoek
Sommige delen van de natuurbegraafplaats liggen wat verder van de parkeerplaats, waardoor mindervalide mensen graag gebruik willen maken van een rit met een elektrische wagen. Ook hiervoor worden onze vrijwilligers ingezet. 

Rondleidingen
Op het landgoed en de begraafplaats vinden regelmatig rondleidingen plaats. Heeft u interesse in geschiedenis en natuurbegraven en vindt u het leuk om voor groepen te staan? Dan horen we graag van u.

Uiteraard is vrijwilligerswerk op Hillig Meer en Heidehof niet geheel vrijblijvend. Als u tijdig aangeeft dat u een keertje niet kunt, is dat echter geen enkel probleem. Tijdens de werkzaamheden wordt u op deskundige wijze begeleid door het team van Hillig Meer.

Aanmelden als vrijwilliger?
Om u aan te melden als vrijwilliger belt u ons via 0592 260 944. Ook als u vragen heeft horen we graag van u. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hilligmeer.nl. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Tot ziens als vrijwilliger op Hillig Meer!

 

Geplaatst in Alle berichten, Hillig MeerTagged