Op Hillig Meer – altijd bijzonder

“Na het bezoek aan het graf van onze moeder wandelen mijn zus, zwager en ik nog even over Hillig Meer. Vanochtend zijn we bij het graf van vader langs geweest. Het is precies een jaar geleden dat hij overleed. Mijn moeder en hij zouden naast elkaar begraven worden, maar toen haar einde naderde, wilde moeder heel graag naar Hillig Meer, terug naar de natuur. Mijn vader respecteerde dat en zo komt het dat onze ouders niet naast elkaar begraven zijn.
Op Hillig Meer is altijd wel iets bijzonders te zien en te fotograferen. Dat doe ik graag. En de foto’s deel ik dan. Met familie en vrienden. Ik hoef er verder niets bij te zetten; ze weten dat ik bij mijn moeder ben geweest en ik krijg altijd warme reacties. Dat is prettig.
Deze keer zijn het allemaal foto’s van paddenstoelen. Het waren er veel en stuk voor stuk even mooi. Mijn zwager weet er veel van. Het kleverig koraalzwammetje, de grote stinkzwam … het was weer genieten.”
Alfons Oosterhof, 17 oktober 2020

Geplaatst in Cliënten aan het woord, Hillig Meer, Inspiratie, Natuur, OntmoetingenTagged , , , ,