Op Hillig Meer – Met de camera

“Als mijn camera mee is, loop ik anders dan zonder. Ik wandel, maar sta ook vaak stil. En fotograferen heeft me anders leren kijken. Doordat ik meer op details let, zie ik gewoon veel meer. Niet alleen de kleine dingen, zoals een dennenappel, maar ook mooie doorkijkjes en het verloop van een pad of laan. Op deze manier leer ik Natuurbegraafplaats Hillig Meer steeds beter kennen. Ik kijk nu alweer uit naar de bloeiende brem. Noem me ongeduldig, maar ik heb ook zin in de herfst en paddenstoelen.
We wandelen graag op Hillig Meer. Geregeld zijn we hier. Elk seizoen is weer anders en mooi. Terwijl we wandelen zijn we eigenlijk tegelijk op zoek naar een plekje voor onszelf. Het is mooi om dan foto’s te maken. Dan is het ook weer leuk om die foto’s met anderen te delen op Facebook.”

Greetje Nijboer, maart 2021

Geplaatst in Cliënten aan het woord, Hillig Meer, Inspiratie, Natuur, OntmoetingenTagged , , ,