De Winterwandeling

Winterwandelen is niet alleen een garantie voor rode wangen en een frisse neus, maar is ook goed voor lichaam en geest. Daarom nodigen we u uit voor de Landgoed Heidehof Winterwandeling op zondag 29 januari, verzorgt door Annetje Braat.

Ervaar de verbinding met de natuur tijdens deze wandeling over het landgoed, met haar geheel eigen sfeer en eigen energie. De winterwandeling is verrijkend om hierop af te stemmen. Het draagt bij aan inzicht en innerlijke kalmte. Laat u zich tijdens deze winterwandeling verrassen door de natuur. Wat brengt de natuur ons en vooral: wat komen we tegen? Dwaal met ons mee.

De Heidehof Winterwandeling start om 10.00 uur met een kopje koffie of thee in ons ontvangsthuis.

Om de natuur en haar dieren op het landgoed niet te verstoren, kiezen we bewust voor een kleine groep. Tot max. 15 personen kunnen zich via onderstaand formulier voor deze wandeling aanmelden. De wandeling duurt ongeveer twee uur. We raden u aan warme kleding en stevig schoeisel te dragen. 

Bent u minder goed ter been, of geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijk bezoek dan deze groepsrondleiding, dan raden we u aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.

Aanmelden voor de winterwandeling

HM_Evenement met telefoonnummer

 

 

Geplaatst in Activiteiten, NatuurTagged , , , , , , ,