Zomerwandeling

Datum: zondag 26 juni 2022 - 13:00

Op 26 juni organiseren wij een zomerwandeling met als thema ‘bewust worden van je omgeving’. We verzamelen om 13:00 bij het ontvangsthuis. De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur.

Dit jaar valt de langste dag op hetzelfde moment als de start van de zomer. De afgelopen maanden hebben we de natuur tot leven zien komen, sommige plekken veranderden in een paar dagen van een grote open vlakte naar een zee van groen. Elke dag zien we bloemen opkomen en weer vergaan. Slechts een paar weken geleden kon u de gele gloed van de bloeiende brem zien. Die gele zee heeft nu plaats gemaakt voor de bijzondere paarse bloemen van de digitalis.

Zo verandert alles van winter naar lente, van zomer naar herfst. Verandering is natuurlijk, erbij stilstaan is een kunst. Daarom neemt Annetje Braat u graag mee over landgoed Heidehof, om bewust te worden van uw omgeving. Annetje is opgegroeid in de tropen waar het vanzelfsprekend is om buiten te zijn. Dit maakt de natuur voor haar een vertrouwde omgeving, waar ze ook is. Om de rust die de natuur biedt door te geven aan anderen richtte zij samen met haar man Natuurbegraafplaats Hillig Meer op.

U kunt zich hieronder aanmelden als u mee wilt op deze bijzondere wandeling.

Zomerwandeling 26 juni 2022

HM_Evenement met telefoonnummer