Voorjaarswandeling 23 april

Datum: zondag 23 april 2023 - 09.45 uur

Wat wil het voorjaar ons eigenlijk vertellen? Waar kunnen we ons bewust van worden in de frisgroene, ontluikende natuur. Op 23 april organiseren wij een voorjaarswandeling met als thema ‘het bewust zien van een nieuw begin’. We verzamelen om 09.45 uur bij het ontvangsthuis en starten ons lente-avontuur om 10.00 uur. De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur.

De afgelopen weken hebben we de natuur voorzichtig tot leven zien komen en zij trakteert ons elke dag uitbundiger. Er zijn plekken in de natuur die binnen een paar dagen veranderd zijn in mooie velden vol groen, met jonge boomtoppen met knoppen die openbarsten. Elke dag zien we méér bloemen opkomen en worden we ons bewust van een nieuw, beloftevol begin.

Bij verandering en vernieuwing stilstaan; dat is de kunst. Daarom neemt Annetje Braat u graag mee over landgoed Heidehof, om bewust te worden van uw omgeving. Annetje groeide op in de tropen waar het vanzelfsprekend is om buiten te zijn. Dit maakt de natuur voor haar een vertrouwde omgeving, waar ze ook is.  Om de rust die de natuur biedt door te geven aan anderen richtte zij samen met haar man Dolf van der Weij Natuurbegraafplaats Hillig Meer op.

Denkt u aan goede wandelschoenen en evt. regenkleding? U kunt zich hieronder aanmelden als u mee wilt op deze bijzondere wandeling.

Aanmelden voorjaarswandeling

HM_Evenement met telefoonnummer