Seizoenswandeling zomer

Datum: zaterdag 20 juli 2024 - 10.00 - 12.00 uur
Ieder jaargetijde op Landgoed Heidehof heeft z’n charme. De zomer is een periode van licht, bloemen, vlinders en insecten.
Seizoenswandeling zomerDeze seizoenswandeling, onder leiding van Annetje Braat, is een wandeling met aandacht voor alles wat we in het zomerseizoen tegenkomen. De zomer is een uitermate geschikt seizoen om al uw zintuigen te prikkelen en de verbinding te zoeken met de natuur om ons heen. We voelen de warmte van de zonnestralen en worden verrast door de kleuren in de natuur. Vlinders en bijen zijn druk bezig met hun dagelijkse taken en de geur van bloeiende bloemen vult de lucht.

Praktische informatie

We starten de wandeling, op zaterdag 20 juli, om 10.00 uur en ontvangen u graag bij ons ontvangsthuis.
De paden zijn grotendeels onverhard, denkt u aan goede wandelschoenen? Op Landgoed Heidehof zijn honden niet toegestaan. Om de natuur en haar dieren op het landgoed niet te verstoren, kiezen we bewust voor een kleine groep. Tot max. 10 personen kunnen zich voor deze wandeling aanmelden. Aanmelden kan via onderstaand formulier. De wandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Aanmelden seizoenswandeling 20 juli

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Mocht u minder goed ter been zijn of de voorkeur geven aan een meer persoonlijk bezoek dan deze wandeling, dan raden we aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.