VOL Natuurwandeling

Datum: zondag 25 februari 2024 - 10.00 - 12.00

Helaas is de natuurwandeling volledig volgeboekt. We hopen binnenkort weer een wandeling te kunnen organiseren. Houd hiervoor onze facebook pagina en onze agenda in de gaten.

Deze wandeling, onder leiding van Annetje Braat, zal een reis zijn naar de kracht van zowel de natuur als jezelf. Het einde van de winter is in zicht, maar de belofte van de lente hangt al in de lucht. Terwijl je je voeten stevig op het pad zet, voel je de verandering en vernieuwing.

Wanneer we door het bos wandelen, zien we de bomen nog kaal en kwetsbaar, maar er schuilt een innerlijke kracht in hen. Ze hebben de winter doorstaan en bereiden zich voor op de prachtige transformatie die de lente met zich meebrengt. We zijn, net als de natuur, veerkrachtig en in staat om te groeien, zelfs na de meest uitdagende tijden.

In deze tijd van het jaar nodigt de natuur je uit om te luisteren naar je innerlijke stem, om te vertrouwen op je intuïtie en te geloven in je eigen kracht. Deze wandeling biedt de kans om stil te staan bij je eigen potentieel en de mogelijkheden die voor je liggen. Om je verbonden te voelen met alles om je heen en om jezelf te zien als een essentieel onderdeel van het grotere geheel.

Wandel je met ons mee? Meld je dan hier aan. We starten om 10.00 uur met een kopje koffie of thee in ons ontvangsthuis. Om de natuur en haar dieren op het landgoed niet te verstoren, kiezen we bewust voor een kleine groep. Tot max. 15 personen kunnen zich voor deze wandeling aanmelden. De Natuurwandeling duurt ongeveer twee uur. We raden aan om stevig schoeisel te dragen. Mocht je minder goed ter been zijn of de voorkeur geven aan een meer persoonlijk bezoek dan deze wandeling, dan raden we aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.