De Heidehof Winterwandeling – met Annetje Braat

Datum: zondag 29 januari 2023 - 10:00 uur

Winterwandelen is niet alleen een garantie voor rode wangen en een frisse neus, maar is ook goed voor lichaam en geest. Daarom nodigen we u uit voor de Landgoed Heidehof Winterwandeling op zondag 29 januari.

Ervaar de verbinding met de natuur tijdens deze wandeling over het landgoed, met haar geheel eigen sfeer en eigen energie. De winterwandeling is verrijkend om hierop af te stemmen. Het draagt bij aan inzicht en innerlijke kalmte. Laat u zich tijdens deze winterwandeling verrassen door de natuur. Wat brengt de natuur ons en vooral: wat komen we tegen? Dwaal met ons mee.

De Winterwandeling wordt verzorgt door Annetje Braat en start om 10.00 uur met een kopje koffie of thee in ons ontvangsthuis. Om de natuur en haar dieren op het landgoed niet te verstoren, kiezen we bewust voor een kleine groep. Tot max. 15 personen kunnen zich voor deze wandeling aanmelden. De Winterwandeling duurt ongeveer twee uur. We raden u aan warme kleding en stevig schoeisel te dragen.

 

Gaat u mee?

We zouden het fijn vinden als u zich opgeeft via onderstaand formulier. Zo hebben wij een beeld van de groepsgrootte. We houden de groepen graag klein. Bent u minder goed ter been of geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijk bezoek dan deze groepsrondleiding, dan raden we u aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.

Aanmelden voor de winterwandeling

HM_Evenement met telefoonnummer