Tarieven ontvangsthuis en Boskapel

Het eigentijdse landhuis werd ecologisch gebouwd, zwevend boven de ruïnes van landhuis Heidehof uit 1927. Dit oude landhuis werd in de Tweede Wereldoorlog vernietigd door de bezetter. Sinds de opening van de natuurbegraafplaats is het huis in gebruik als ontvangsthuis. Hier is ook het informatiecentrum gevestigd. Bovendien is er ruimte voor uitvaartceremonies tot 85 personen (momenteel is het maximum 30 personen). De Boskapel biedt ruimte aan maximaal 120 personen (bij 1,5 m afstand tot elkaar: maximaal 100 personen).

Er zijn verschillende mogelijkheden in het ontvangsthuis. We houden ervan om u de rust en ruimte te bieden, dus de tijden hieronder zijn richttijden.

Plechtigheid 

Voorafgaand aan de begrafenis kunt u een ceremonie houden in het ontvangsthuis. Een plechtigheid duurt ongeveer anderhalf uur.

Tarief: € 430,-

Condoleance 

Na de begrafenis kunt u met de gasten samenkomen in het ontvangsthuis voor de condoleance. Er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden beschikbaar. Een condoleance duurt ongeveer 2 uur.

Tarief: € 375,-

Combinatie plechtigheid & condoleance

Het ontvangsthuis staat zowel voorafgaand als na afloop van de begrafenis tot uw beschikking. De uitvaart duurt ongeveer 4 uur.

Tarief: € 690,-

De Boskapel

De kosten voor het gebruik van de Boskapel zijn alleen onze begeleidingskosten: € 95,-

Meer weten?

Gebruik van het ontvangsthuis is altijd maatwerk, neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden.

Binnenkijken

Neem hieronder een virtueel kijkje in het ontvangsthuis. Deze panoramische foto’s geven een aardig beeld, maar om de sfeer van het ontvangsthuis te ervaren, kunt u echt beter even langskomen.