Tarieven ontvangsthuis en Boskapel

Het eigentijdse landhuis werd ecologisch gebouwd, zwevend boven de ruïnes van landhuis Heidehof uit 1927. Dit oude landhuis werd in de Tweede Wereldoorlog vernietigd door de bezetter. Sinds de opening van de natuurbegraafplaats is het huis in gebruik als ontvangsthuis. Hier is ook het informatiecentrum gevestigd. Bovendien is er ruimte voor uitvaartceremonies tot 75 personen. De Boskapel is een open plek in het bos die zitgelegenheid biedt aan 130 personen. Het is mogelijk om met grotere groepen samen te komen.

Er zijn verschillende mogelijkheden in het ontvangsthuis en de boskapel. We houden ervan om u de rust en ruimte te bieden, dus de tijden hieronder zijn richttijden.

Plechtigheid 

Voorafgaand aan de begrafenis kunt u een ceremonie houden in het ontvangsthuis of in de boskapel. Een plechtigheid duurt ongeveer anderhalf uur.

Plechtigheid

Het ontvangsthuis

€ 430,-

De boskapel 

€ 295,-

Condoleance 

Na de begrafenis kunt u met de gasten samenkomen in het ontvangsthuis of de boskapel voor de condoleance. Er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden beschikbaar. Een condoleance duurt ongeveer 2 uur.

Condoleance

Het ontvangsthuis

€ 375,-

De boskapel 

€ 230,-

Combinatie plechtigheid & condoleance

Het ontvangsthuis of de boskapel staat zowel voorafgaand als na afloop van de begrafenis tot uw beschikking. De uitvaart duurt ongeveer 4 uur.

Plechtigheid en condoleance

Het ontvangsthuis

€ 690,-

De boskapel 

€ 430,-

Meer weten?

Gebruik van het ontvangsthuis is altijd maatwerk, neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden.

Binnenkijken

Neem hieronder een virtueel kijkje in het ontvangsthuis. Deze panoramische foto’s geven een aardig beeld, maar om de sfeer van het ontvangsthuis te ervaren, kunt u beter even langskomen.