Inspiratiedag 2022

Datum: zondag 12 juni 2022 - 11:00 - 16:30
Op 12 juni organiseren wij de zevende inspiratiedag op natuurbegraafplaats Hillig Meer.

Na een aantal jaar op pauze te hebben gestaan vanwege de coronamaatregelen staan wij dit jaar weer voor u klaar. Het thema van de inspiratiedag is dit jaar ‘Herinneringen’.

Iedereen heeft herinneringen. Als het een overleden dierbare betreft, koesteren we het liefst warme, liefdevolle en positieve herinneringen, maar ook pijnlijke herinneringen hebben ruimte en aandacht nodig. Deze inspiratiedag staat in het teken van herinneringen maken, koesteren en delen. Herinneringen koesteren, delen, ophalen en in stand houden kan op vele manieren. Ze bevestigen, herstellen of verstevigen de band met de overledene of de onderlinge band tussen nabestaanden. We nodigen een aantal standhouders uit die op dit vlak diensten of producten aanbieden.

De inspiratiedag start om 11 uur en duurt tot half 5. Op de informatiemarkt vindt u verschillende standhouders zoals uitvaartverzorgers en bloemisten. Daarnaast zijn er demonstraties van diverse ambachten.
Het team van Hillig Meer staat natuurlijk ook voor u klaar. Wij staan zelf met een stad op de informatiemarkt en lopen rond om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast verzorgen wij rondleidingen over de natuurbegraafplaats. Voor mensen die minder goed ter been zijn staat er een e-car klaar.
Het hele programma komt binnenkort op onze website. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Zo hebben wij een idee van het aantal mensen dat op bezoek komt. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier.

Datum
Tijd

12 juni 2022
11:00 tot 16:30

 

 

Aanmelden inspiratiedag 2022

HM_Evenement met telefoonnummer