Vrijwilliger Jan Kragt fietst de Alpe d’HuZes

Bij Hillig Meer zijn vele vrijwilligers actief. Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij extra aandacht bieden bij uitvaarten en bij grafbezoek. Jan Kragt is een van hen. Op 1 juni fietst Jan mee met de sponsortocht Alpe d’HuZes.  Hillig Meer ondersteunt hem hierbij, onder andere door aandacht te vragen voor zijn tocht.

Elke Euro telt!
Door deelname aan de Alpe d’HuZes draag ik mijn steentje bij.
Helpt u mij?

Een jaar geleden, totaal onverwacht, de diagnose prostaatkanker! Ik heb het ervaren, de afgrond, de onmacht, bij mezelf en bij de dierbaren om mij heen. Maar niet ik alleen, ieder jaar krijgen in Nederland zo’n  100.000 mensen de diagnose kanker.

Na een geslaagde operatie gaat het nu gelukkig goed met mij en krijg ik de kans om anderen te helpen in hun strijd. U kunt mij helpen!

Alpe d’HuZes wil grenzen verleggen en onmacht omzetten in kracht. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ gaan op 1 juni 2017 duizenden fietsers en lopers de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen.

Ik ben een van die fietsers, om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Waarom? Omdat niemand mag doodgaan aan kanker!

Ik lever op 1 juni een fysieke inspanning door de Alpe d’Huez te beklimmen. U kunt mij steunen met een financiële bijdrage, ter nagedachtenis aan hen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van hen die strijden, want opgeven is geen optie!

Uw bijdrage is zeer welkom op mijn actiepagina deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/jankragt

Alvast ontzettend bedankt!

Jan Kragt

Op opgevenisgeenoptie.nl/over-alpe-dhuzes/missie leest u meer over het doel van Alpe d’HuZes. Uitgebreide informatie over geldbesteding vindt u op opgevenisgeenoptie.nl/onderzoek. Alpe d’HuZes heeft de ANBI-status; sponsorbijdragen zijn als gift fiscaal aftrekbaar.

Een weg omhoog . . .

Ik droom mezelf een weg omhoog

langs eenentwintig bochten,

de weg waar menig droom vervloog

van hen die ervoor vochten.

 

Ik fantaseer een zware tocht,

fiets weg uit mijn verleden.

De keuze wacht in elke bocht,

maar ik koers naar het heden.

 

Ik wil mezelf nog steeds vooruit,

weg uit de diepe dalen.

De onmacht zweet mijn lichaam uit,

nieuw leven voel ik stralen.

 

Ik weet de eindstreep op de top,

de vreugde van ’t succes,

de weldaad van het hogerop,

geluk van Alpe d’HuZes.

 

Ik voel mezelf een winnaar zijn,

het diepe dal ontvlucht.

Het grauw verkleurt in zonneschijn

tot helderblauwe lucht.

 

Ik leef mezelf een weg omhoog,

de hemel ziet mij komen.

Maar da’s mij nu nog net te hoog,

ik blijf hier nog wat dromen.

 

Ik droom, ik wil, ik weet, ik leef!

 

Jan Kragt

Geplaatst in Alle berichten, Hillig Meer, Medewerkers aan het woord