Carla van der Burg Uitvaartverzorging

Als bij leven duurzaamheid belangrijk is, dan is dat vaak ook het geval na overlijden. Een keuze voor begraven op Hillig Meer is dan logisch. Ook voor mensen uit Groningen e.o.
Regelmatig heb ik voorgesprekken met mensen die weten dat ze op korte termijn overlijden, maar ik heb ook gesprekken met mensen voor wie dat nog lang niet het geval is. Zij willen weten wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. Soms is een graf op Hillig Meer aangeschaft, dan gaat het gesprek ook over duurzaamheid en is er interesse in de mogelijkheden van een groene uitvaart. Ik kan verschillende voorbeelden laten zien van Eco-kisten, maar ook van lijkwaden en opbaarplanken van bijvoorbeeld www.Wikkelgoed.nl en ten aanzien van (zo ecologisch verantwoord mogelijk) vervoer.
Natuurlijk is duurzaamheid lang niet altijd de invalshoek voor een begrafenis op Hillig Meer. Het is immers ook een prachtige plek, waar het voor nabestaanden goed toeven is.
Carla van der Burg Uitvaartverzorging werkt vanuit Groningen (in een grote kring om deze stad). Ik heb een zelfstandige, kleine uitvaartonderneming. Dit betekent dat ik mij makkelijk kan plooien naar de wensen van nabestaanden. Jarenlange ervaring maakt dat ik veel keuzes kan aanbieden.

Carla van der Burg Uitvaartverzorging

Adres

Groningen