Vacature Relatiebeheerder Flex

Werken op een natuurbegraafplaats betekent werken met (meer)waarde. Vanuit empathie, passie en betrokkenheid luisteren wij naar onze omgeving, vertellen wij ons verhaal en begeleiden we mensen bij het uitzoeken van een laatste rustplek. We bieden mensen ruimte voor afscheid nemen, verwerken en gedenken waarbij respect voor de natuur voorop staat. En dit alles in een fijne en warme omgeving. Hier werken wij aan de verbinding tussen natuur en mens.

Wij zoeken een Relatiebeheerder Flex Landelijk

Wij zoeken een fijne collega, die flexibel inzetbaar is op onze verschillende Natuurbegraafplaatsen door heel Nederland.

In deze functie treed je op als gastvrouw/gastheer, geef je voorlichting aan geïnteresseerden, voer je reserveringsgesprekken met (rouwende) cliënten, organiseer en begeleid je begrafenissen, en zorg je voor een zorgvuldige administratieve verwerking.

De veelzijdige functie vraagt om een combinatie van uiteenlopende kwaliteiten. Je bent in eerste instantie flexibel. Je vindt het fijn om door het land te reizen en een bijdrage te leveren waar het op dat moment nodig is.

 

Je bent daarnaast empathisch, verbindend en ondernemend, werkt graag zelfstandig, hebt affiniteit met natuur en natuurbegraven en kunt uit de voeten met moderne CRM systemen.

Deze functie kan in 32 tot 40 uur per week. Werken in het weekend hoort daar ook bij.

Meer weten? Klik hier voor de uitgebreide beschrijving, contact- en sollicitatiemogelijkheden.

Geplaatst in Hillig Meer