Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de uitvaartbranche

Duurzaam begraven

Op dinsdag 21 november organiseert Natuurbegraafplaatsen van Waarde, in samenwerking met Mensenlinq, een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de uitvaartbranche. Die dag staan inspireren, kennis en bewustwording centraal. Het thema van de bijeenkomst is duurzaam begraven.

Inhoud netwerkbijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst vindt een panelgesprek plaats, onder leiding van Andries Ophof, waarin het thema duurzaam begraven centraal staat. Het panel bestaat uit ondernemers die actief zijn in de uitvaartbranche, waaronder een grafdelver, uitvaartverzorger, een ondernemer in postmortale zorg en een locatiebeheerder van een natuurbegraafplaats. Verder presenteert Mensenlinq de toekomst van de rouwadvertentie en krijgt u als aanwezige de mogelijkheid om tijdens een 30-seconden elevator pitch uzelf/uw bedrijf voor te stellen en te vertellen wat uw bedrijf doet in het kader van duurzame uitvaarten.

Hillig MeerProgramma netwerkbijeenkomst

16.00 uur: Inloop
16.30 uur: Panelgesprek
17.30 uur: Warme maaltijd
18.00 uur: Mensenlinq presentatie
18.15 uur: Elevator pitch door aanwezigen over duurzaam begraven
19.00 uur: Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

Meer info en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij Natuurbegraafplaats Mepperdennen op de Zwarte Hurenweg 1 in Meppen (Drenthe). U kunt kosteloos aanwezig zijn bij dit netwerkevenement. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan tot 15 november door uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen met wie u wilt komen (maximaal 2) te mailen naar info@mensenlinq.nl.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en verwelkomen u graag op dinsdag 21 november!

Geplaatst in Activiteiten, Inspiratie, Organisaties