Loop eens binnen op zondagochtend

Deze zomer begint Natuurbegraafplaats Hillig Meer met iets nieuws: Ontmoetingen op zondagochtend.Iedere zondagochtend tussen 10.00 uur en 12.30 uur bent u welkom. Regelmatig zal er op deze ochtenden een activiteit georganiseerd worden die past binnen de filosofie van Hillig Meer. Denkt u bijvoorbeeld aan een natuurwandeling voor kinderen, een thema-ochtend over rouw of gewoon laagdrempelig eens binnenlopen. Wanneer u wilt deelnemen aan het programma van die ochtend bent u welkom om 10.00 uur. De zondagochtenden worden georganiseerd van mei t/m augustus in het ontvangsthuis van Hillig Meer in Eext.

Op 7 mei kunt u het ontmoetingscafé rondom het thema ‘Verlies’ bijwonen dat wordt georganiseerd door vrijwilligster en ervaren gespreksleidster Mike Balkema. Op 14 mei is het moederdag, een dag ook waarop moeders herdacht worden. U kunt dan deelnemen aan de creatieve workshop ‘herinneringsboek’.

Tijdens deze ochtenden is er ook ruimte om uw vragen over de natuurbegraafplaats te stellen. Natuurlijk kunt u hiervoor ook op een ander moment in de week eens binnenlopen. Het ontvangsthuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 en in het weekeinde van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Geplaatst in Activiteiten, Hillig MeerTagged