Hoge respons en waardering bij Tevredenheidsonderzoek

Als natuurbegraafplaats willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van onze relaties. Daarom hebben wij een extern bureau verzocht om onafhankelijk onderzoek te doen naar uw tevredenheid en te vragen naar uw suggesties voor verbetering. Niet alleen de respons op het onderzoek was enorm hoog, u heeft onze dienstverlening ook met gemiddeld een 8,7 gewaardeerd!

ID20140520086_1656x1105Het is inmiddels ruim 2 jaar geleden dat wij officieel van start gingen. Een periode die voor ons voornamelijk in het teken stond van persoonlijk contact en veel bijzondere ontmoetingen. Juist dat persoonlijk contact is voor ons van belang. 

Het fantastisch resultaat op dit onderzoek is voor ons een geweldige aanmoediging om op de ingeslagen weg door te gaan. Daarnaast hebben we zeer nuttige suggesties ontvangen ter verbetering van onze dienstverlening en faciliteiten op Hillig Meer. Hier gaan we de komende tijd serieus mee aan de slag.

We willen iedereen die heeft deelgenomen aan het onderzoek hartelijk danken! Wij vinden het fantastisch dat u deze moeite heeft genomen en hopen dat u uw mening en suggesties met ons wilt (blijven) delen

Lees de andere berichten uit de voorjaarsnieuwsbrief 2015 >>

Geplaatst in Alle berichtenTagged