Het verhaal van Dolf en Annetje

Dolf van der Weij en Annetje Braat zijn de oprichters van natuurbegraafplaats Hillig Meer. Deze biografie beschrijft hun liefde voor de natuur en voor elkaar. Tegelijkertijd presenteert deze uitgave de historie van Stichting Heidehof en van de natuurbegraafplaats.

De cover van Het verhaal van Dolf en Annetje

Auteur Anita Pepping voerde gesprekken met Dolf en Annetje en heeft aan de hand daarvan hun levensverhaal opgeschreven, van hun jeugd in Indonesië tot de verhuizing naar Landgoed Heidehof. Drie keer kwamen Dolf en Annetje met het landgoed in aanraking. Dat maakte hen nieuwsgierig. Ze bezochten het gebied en besloten dat ze zich graag wilden inzetten voor het behoud van dit stuk natuur. Na enige jaren ontstond het idee voor de natuurbegraafplaats. Het boek geeft een mooi inkijkje in het ontstaan van het eerste team van Stichting Heidehof en beschrijft ook de eerste jaren van de natuurbegraafplaats.

Het verhaal van Dolf en Annetje is te koop bij Hillig Meer. Bij interesse kunt u ons mailen of telefonisch contact met ons opnemen, en natuurlijk kunt u ook langskomen om het boek aan te schaffen.

Geplaatst in Hillig Meer, Medewerkers aan het woord, NatuurTagged , ,