Heidehof Natuur- en Inzichtkaarten

“… De mogelijkheid de zon, de wind of de geuren waar te nemen, maakt dat mijn zintuigen zich openen, geprikkeld raken en veel fijner waarnemen …”
“… Mijn foto-ontdekkingen blijken kennis uit het oerweten van de natuur te omvatten …”

Dit zijn niet zomaar twee zinnen uit Annetje Braat’s introductie op haar Heidehof Natuur- en Inzichtkaarten. Vanuit alle foto’s die ze op haar wandelingen maakte, koos ze de vijftig exemplaren die niet alleen kennis overbrengen over het bos (weten in je hoofd), maar die ook als een spiegel dienen en zo kunnen leiden tot een persoonlijke verbinding met de energie van de natuur.

“Ga zonder programma wandelen in de natuur”, raadt Annetje aan. “Open je zintuigen, verbind je met je lichaam, laat je verwachtingen gaan en verban de factor ‘tijd ’uit je systeem. Alleen zo schep je de omstandigheden om je te kunnen afstemmen op de energie om je heen en te ontdekken wat die jou te vertellen heeft.”

De vijftig ‘Heidehof Natuur- en Inzichtkaarten’ gaan samen met een boekje. Hierin staat voor elke foto een beschrijving én een inzicht. Het voorwoord van Dolf van der Weij, de introductie door Annetje Braat en een toelichting op het gebruik maken het geheel compleet. De kaarten zullen u verwonderen; u leert de natuur en uzelf beter kennen.

De ‘Heidehof Natuur- en Inzichtkaarten’ zijn te koop voor € 25,-. Heeft u belangstelling, mailt u ons: info@hilligmeer.nl.

Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Hillig Meer, Inspiratie, NatuurTagged , ,