12 juni 2022Inspiratiedag 2022

Programma Standhouders Aanmelden

Inspiratiedag 2019 – wandelingen en rondleidingen

U kunt dit jaar meegaan met diverse natuurwandelingen. Onze houtvester Eric neemt u mee over het landgoed. In deze langere wandeling duiken we dieper in de wereld van vogels op Heidehof. Onderweg vertelt Eric u over de flora en fauna. Als er jonge roofvogels zijn, kunt u zien hoe deze geringd worden.

Annetje Braat verzorgt een tweetal wandelingen. Een spirituele wandeling, waarbij verbinding met het landschap centraal staat. U daalt bijvoorbeeld af in de spiraal die gemaakt in een gletsjerkuil. Tijdens het lopen van de spiraal ervaren veel mensen innerlijke verdieping.
Ook verzorgt Annetje een rondleiding door de Rituele Plantentuin.

De kruiden en planten in deze tuin speelden van oudsher een rol bij uitvaarten en overlijden.  Annetje vertelt u meer over de betekenis van deze planten en kruiden. Zo leert u bijvoorbeeld over hoe een kruidwis gebruikt werd, en wordt u uitgenodigd planten op een andere manier te ervaren.

 

Daarnaast vertrekt er elk half uur een rondleiding te voet, en elk heel uur een rondleiding met e-cars voor mensen die minder goed ter been zijn. Medewerkers van Hillig Meer vertellen u over de historie van het landhuis en leiden u over de begraafplaats.

We hopen u te mogen ontmoeten op zondag 26 mei vanaf 11:00 uur.
Aanmelden is niet verplicht, maar met het oog op de organisatie stellen we het wel op prijs.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmelding Inspiratiedag 2019

HM Aanmelding evenement Inspiratiedag
Naam*
E-mail*
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement