12 juni 2022Inspiratiedag 2022

Programma Standhouders Aanmelden

Inspiratiedag 2019 – ambachten

Dit jaar kunt u diverse ambachten aanschouwen. In het bos achter het huis is een demonstratie boomslepen met Belgische Trekpaarden van de Tonnemaker Hoefsmederij.

Jarenlang werden trekpaarden gebruikt voor het noodzakelijk onderhoud van bossen. Hendrik neemt u mee terug in de tijd en laat u de kracht van 1 pk zien.

Op de informatiemarkt in de tuin staan diverse standhouders die een demonstratie geven. U kunt kijken naar het beschilderen van een kist met natuurlijke pigmenten door Atelier Meijdoorn.

Atelier de Steengroeve in Assen geeft een demonstratie steen bewerken en laat u voorbeelden zien van stenen herinneringsboeken. Het bewerken van steen kan helpen bij rouwverwerking, het is een mogelijkheid om emoties te uiten. Tijdens de demonstratie laat de Steengroeve u zien op welke wijze een steen bewerkt kan worden.

Mandenvlechterij de Kim werkt met natuurlijke materialen zoals riet en wilg, en zal een demonstratie baar vlechten verzorgen.

Onze Heidehof Imker Harm Veenhuis vertelt u meer over zijn vak. Tijdens een demonstratie laat hij u zien hoe bijen gehouden worden.

We hopen u te mogen ontmoeten op zondag 26 mei vanaf 11:00 uur.
Aanmelden is niet verplicht, maar met het oog op de organisatie stellen we het wel op prijs.

 

U kunt u via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmelding Inspiratiedag 2019

HM Aanmelding evenement Inspiratiedag
Naam*
E-mail*
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement