Natuurwandelingen en informatiemiddag

Landgoed Heidehof biedt de mogelijkheid aan kleine groepen om een excursie of wandeling te maken op het landgoed. Ook de komende periode staan er weer wandelingen gepland. Zo vindt op zaterdag 14 december de Wonderlijke Winterwandeling plaats en op zondag 5 januari kunt u aansluiten bij de Drie Heiligen wandeling. Naast deze wandelingen kunt u op dinsdag 18 februari deelnemen aan een informatiemiddag, die in het teken staat van het levenseinde en alles wat u zélf kunt regelen om nabestaanden zo min mogelijk te belasten.

Wonderlijke Winterwandeling

Ieder seizoen heeft zo zijn charmes. Ook in de winter heeft de natuur veel moois te bieden. Wij nodigen u dan ook graag uit om op zaterdag 14 december mee te lopen met de “Wonderlijke Winterwandeling” op Landgoed Heidehof, wellicht zelfs in winterse sferen. De wandeling start om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. We sluiten af met een warm drankje en koek.

Winterwandeling Hillig Meer

Drie Heiligen wandeling

Naast de natuurwandeling kunt u ook deelnemen aan een spirituele wandeling, waarbij de nadruk ligt op het ontdekken van jezelf. Deze “Drie Heiligen wandeling” zal gehouden worden op zondag 5 januari en is een voorbereiding op de dag erna, Drie Koningen, met een knipoog naar de Inka filosofie uit Peru. We starten om 09.30 uur en sluiten om 11.30 uur af met koffie, thee en koek.

Informatiemiddag: Heeft u alles goed geregeld?

Op dinsdag 18 februari verzorgen wij samen met Rinette de Jong van Cretio een informatiemiddag over wat u allemaal kunt regelen voor uw levenseinde en hoe u uw nabestaanden zoveel mogelijk zorgen uit handen kunt nemen. We starten om 14:00 uur met een rondleiding over de natuurbegraafplaats. Daarna gaat Rinette in op het belang van het tijdig in orde maken van een testament, levenstestament, levensdossier en medische wilsverklaringen. Ook besteedt zij aandacht aan de belangrijkste praktische zaken en valkuilen bij de afwikkeling van een nalatenschap. We eindigen rond 17.00 uur en uiteraard verzorgen wij een ‘happie en zeupie’.

Aanmelden

U kunt zich voor de wandelingen en informatiemiddag aanmelden via info@hilligmeer.nl, of via het contactformulier, graag onder vermelding van de betreffende activiteit. De activiteiten zijn kostenloos.

Lees de andere berichten uit de herfstnieuwsbrief 2013 >>

Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, NatuurTagged ,