Rondleidingen tijdens de lockdown

Datum: vrijdag 30 april 2021 - Iedere dag

Vanwege de lockdown gaan de reguliere rondleidingen helaas niet door.
U kunt WEL op eigen gelegenheid de sfeer op Natuurbegraafplaats Hillig Meer proeven met de rondwandeling:  hier leest u meer en vindt u de routebeschrijving. De routebeschrijving ligt ook voor u klaar in ons Ontvangsthuis.

NIEUW is onze luisterwandeling. Net als bij een tour door een museum wandelt u op uw gemak over de natuurbegraafplaats. Daar waar wij u iets willen vertellen, plopt het beeldscherm op en hoort u onze toelichting. Informatie en de benodigde link vindt u hier.

Zodra het kan, starten we weer met onze reguliere rondleidingen. Dan organiseren we iedere eerste en derde zondag van de maand twee rondleidingen voor u: een om 11:00 uur en een om 14:00 uur.
Onderweg vertellen we u over de historie van Landgoed Heidehof en over natuurbegraven. U maakt kennis met de verschillende delen van de natuurbegraafplaats en we vertellen u over onze doelstellingen. Tijdens de wandeling en na afloop kunt u uw vragen stellen.

Vragen stellen kan natuurlijk gewoon tijdens de lockdown: iedere dag, ook op zaterdag en zondag, zijn we van 9:00 – 17:00 uur bereikbaar op 0592-260944 en via info@hilligmeer.nl. Het Ontvangsthuis is ook geopend. We houden 1,5 meter afstand, desinfecteren onze handen en dragen een mondkapje – dank u wel dat u dat ook doet.