Natuurkunstworkshop 11 juni

Datum: zondag 11 juni 2023 - 09.30 uur

Anders kijken naar wat de natuur ons laat zien geeft inspiratie voor kunst. De natuur is vol mooie vormen, kleuren en geuren. Samen met de geluiden, smaken en structuren inspireert natuur tot het spelenderwijs maken van kunst.

Op zondag 11 juni kunt u deelnemen aan de workshop NatuurKunst. Annetje Braat, een van onze oprichters, deelt haar bijzondere kijk op de natuur met u. Met Annetje gaat u het bos in om inspiratie te vinden. Met natuurlijke materialen, zoals takken, mos, bloemen of bladeren, maakt u ter plekke uw eigen natuurkunst. Iedereen is een kunstenaar, kom mee!

Praktische informatie
De workshop start om 09.30 uur in het ontvangsthuis, u bent vanaf 09:15 welkom voor een kopje koffie. Na een introductie gaat u naar buiten. De workshop is vooral buiten; hou hier rekening mee voor uw kleding en schoeisel. Neemt u een lunchpakket voor uzelf mee; de workshop duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Per workshop kunnen maximaal 15 personen (boven 18 jaar) deelnemen. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van andere activiteiten kunt u terecht bij onze agenda , ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Natuurkunstworkshop 11 juni

HM_Evenement met telefoonnummer