Lezing door longarts Sander de Hosson

Datum: zaterdag 30 maart 2019 - 13:15

Sander de Hosson is longarts in het Wilhelminaziekenhuis in Assen, met als specialisatie longkanker en palliatieve zorg. Hij behandelt patiënten bij wie de laatste levensfase is aangebroken, en schreef openhartige columns over zijn werk voor Agora, Dagblad van het Noorden, en de Leeuwarder Courant. Deze verhalen zijn gebundeld in zijn boek Slotcouplet. Sander vertelt tijdens de lezing over (palliatieve) zorg, en draagt voor uit eigen werk.

De lezing wordt u aangeboden door uitvaartverzorging Dick Koster, hij heeft dit jaar zijn 25-jarig bedrijfsjubileum. Dick heeft in de afgelopen 25 jaar vele uitvaarten in Drenthe en Groningen mogen verzorgen. Hij viert zijn jubileum in het ontvangsthuis van Hillig Meer.

Na afloop van de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend is er een korte rondleiding over de natuurbegraafplaats. Na de rondleiding is er een besloten receptie voor genodigden.

Programma zaterdag 30 maart:

Ontvangst met koffie/thee 12:30
Aanvang lezing 13:15
Aanvang rondleiding 14:45


De lezing is gratis toegankelijk. Er zijn collectebussen aanwezig voor een goed doel.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden is daarom gewenst.

UPDATE 22-1: Het aantal beschikbare plaatsen is al bezet.  Wilt u op de reservelijst, dan kunt u onderstaand formulier invullen.  

 

Aanmelding gedenkavond

HM Gedenkavond 2019
Naam*
E-mail*
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Naam evenement
Contactverzoek Status