Lezing Cretio: Over nalatenschappen, en wat daar zoal bij komt kijken

Datum: zondag 10 april 2016 - 14:00

Op natuurbegraafplaats Hillig Meer kunt u bij leven een graf reserveren. Daarmee ontzorgt u uw nabestaanden. Maar er is meer dat u bij leven al kunt regelen. Rondom uw nalatenschap bijvoorbeeld. Hierover verzorgt Rinette de Jong, partner van Cretio, een lezing op 10 april 2016 in het ontvangsthuis.

De lezing gaat over alles wat u nu al kunt regelen om uw levenseinde met minder zorgen tegemoet te zien. Op levendige wijze neemt Rinette u mee in de wereld van testament, levenstestament, levensdossier en wilsverklaringen. Ook de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen bij de afwikkeling van een nalatenschap, en het executeurschap, passeren de revue.

We starten om 14:00 uur met de lezing (inloop vanaf 13.45 uur). Vanaf circa 15.00 uur is er, voor belangstellenden, een rondleiding over het terrein van de Natuurbegraafplaats. Ook dat is zeer de moeite waard! Neem daarvoor eventueel regenkleding en geschikt schoeisel mee. En bent u minder mobiel? Laat het van tevoren even weten, dan wordt daar rekening mee gehouden. De middag eindigt rond 16.30 uur.

Aanmelden

Dit is alweer de derde keer dat deze middag, samen met Hillig Meer, wordt georganiseerd. En de belangstelling was iedere keer groot.
Het ontvangsthuis van Hillig Meer heeft slechts beperkt ruimte, vooraf aanmelden is daarom gewenst. U kunt zich voor deze informatiemiddag aanmelden via onderstaand formulier en anders telefonisch via 0592-260944

[contact-form-7 id=”4377″ title=”Aanmelding Cretio”]