Informatiemiddag Uitvaart & Natuurbegraven in Bibliotheek Rolde

Datum: donderdag 27 oktober 2016 - 15:30

Wat kan ik zelf al regelen voor mijn uitvaart? Mag je een uitvaartceremonie vanuit een café organiseren? Wat is eeuwigdurend grafrecht? Er leven veel vragen rondom de dood en het afscheid. Toch is voor veel mensen de stap groot om voordat sprake is van overlijden een begraafplaats of uitvaartorganisatie te bezoeken om zich te informeren.

Op 27 oktober organiseert Natuurbegraafplaats Hillig Meer samen met uitvaartverzorger Jan Vos een informatiemiddag “Uitvaart & Natuurbegraven”. De middag wordt vanaf 15:30 tot 17:00 gehouden in de bibliotheek van Rolde aan de Zuides 50.

Ceremonie en begrafenis

Een goede en betekenisvolle uitvaartceremonie is van groot belang voor nabestaanden.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst legt Jan Vos uit wat de mogelijkheden zijn en wat mensen vooraf kunnen regelen. Na de pauze vertelt Claire van der Straaten van Natuurbegraafplaats Hillig Meer aan de hand van foto’s over de bijzonderheden van begraven in de natuur. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen. De middag is gratis toegankelijk, opgave vooraf is gewenst. U kunt zich opgeven via info@hilligmeer.nl

Uitvaartverzorging Jan Vos

Jan Vos is uitvaartverzorger in Assen en omstreken. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring en is daardoor in staat om door middel van bewuste inzet van middelen, vooral een persoonlijke en complete uitvaart af te leveren.
Doordat Jan alleen werkzaam is in zijn uitvaartbedrijf, kan hij zeer snel en flexibel inspringen op uw wensen. Indien nodig schakelt hij andere professionals in waardoor er weinig extra kosten zijn.

Uitvaartverzorging Jan Vos is een onafhankelijke uitvaartonderneming, zonder bindende afspraken met verzekeraars, kerkelijke instanties of andere uitvaartorganisaties. Iedereen kan een beroep op Jan doen, ook als er een verzekering is afgesloten bij een ander uitvaartbedrijf. Door deze onafhankelijkheid is hij in staat de uitvaart geheel naar uw wens en de wens van de overledene in te vullen.