Gedenkavond 2019

Datum: vrijdag 06 september 2019 - 19:00 uur

De gedenkavond is dit jaar op vrijdagavond  6 september. Alle nabestaanden zijn van harte welkom om samen met andere nabestaanden de overledenen te herdenken die begraven zijn op Natuurbegraafplaats Hillig Meer. Wij willen hier aandacht aan geven met muziek, woorden maar ook door samen stil te zijn…

Programma

20:00 uur verzamelen in de openlucht Boskapel
20:15 uur start bijeenkomst met woorden en muziek
21:00 uur stiltetocht over de begraafplaats
21:30 uur gelegenheid om na te praten in het ontvangsthuis

vanaf 19:00 uur is er gelegenheid tot inloop, grafbezoek en het plaatsen van bloemen in een gezamenlijk bloemstuk.

Bloemen in de Boskapel

Zoals u weet, zijn meegebrachte bloemen niet toegestaan op de natuurbegraafplaats. Maar bloemen bieden vaak troost voor nabestaanden en zijn een teken van liefde voor de overledene. Daarom willen we u graag de gelegenheid bieden om enige losse bloemen of bloeiende takken mee te brengen en deze samen met ons te verwerken in een groot gezamenlijk bloemstuk, voorafgaand aan de bijeenkomst.

Aanmelden

In verband met de organisatie van de avond willen wij graag weten of u komt en met hoeveel personen. Zou u dit uiterlijk 25 augustus willen laten weten? U kunt uw aanwezigheid hieronder aanmelden of telefonisch via het nummer 0592-260944. Indien u zelf mindervalide bent of u neemt iemand mee die mindervalide is vernemen we dat graag, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

De herdenkingsbijeenkomst is bedoeld voor alle nabestaanden wier dierbaren op Hillig Meer een laatste rustplaats hebben. Wij beschikken niet over alle contactgegevens, wij vragen u hierom om uw naasten te informeren.